úterý 8. srpna 2017

Pohádky pro vnoučátka...

Na FB jsem objevila šikovnou babičku Libuši Krčovou, která napsala a vydala tři knížky pohádek , nejen pro svá vnoučátka. A protože se nám do rodiny u mladšího syna Petra narodí  okolo jeho narozenin, v lednu 2018 další vnoučátko, s babičkou Libuškou jsem se spojila ve zprávách a knížky pohádek objednala. Libuška maluje obrazy, píše další knihu , o boji s rakovinou své dcery , vyšívá, plete, je to prostě velmi akční babička. Pohádky jsou moc pěkné, mají hezké obrázky a Libuška jich ještě pár v zásobě má, kdyby jste měl někdo zájem, můžete ji najít pod jménem na FB a pohádky si u ní objednat. Pomůžete tím vydání její knihy a příběhu její dcery a celé rodiny, jak se popraly s těžkým onemocněním. Pohádky jsem přečetla za tři večery a vřele doporučuji!


Fotografii knih jsem uložila již v červnu, ale našla ji až dnes. Snad to tolik nevadí, když je Libuška ještě má. Myslím , že by to mohl být i hezký vánoční dárek.

1 komentář:

  1. Marcelko děkuji za typ.. Ráda se po pohádkách podívám.U nás Ježíšek knížky nosí pravidelně.. Měj se moc krásně a posílám pohlazení pejsankům. Mávám.Z❤

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!