čtvrtek 21. března 2013

Výměna podruhé-.mé tvoření pro Světlušku77

Pro Slávku jsem uháčkovala košíček ozdobený zajíčkem a dečku,která skrývá po zavázaní stužkou mýdlo s vůní růží

Voničku s mýdlem si může dát do prádla a nebo jen mýdlo a dečku použít třeba pod vázičku

Slávka chtěla světlé barvičky,snad jsem jí udělala dárkem radost
V úterý jsem odsud z Irska poslala balíček Slávce a Ajce bublince ,dnes se mi ozvala Světluška77-Slávka že po dvou dnech balíček dorazil k ní domů a udělal jí radost.Děkuji ještě jednou Ajce za tak super akci,moc ráda jsem do této výměny tvořila.Dnes je tu chladno,fouká opravdu ostrý studený vítr,jara se letos snad nedočkáme.Už mi moc chybí sluneční paprsky a teplo!

8 komentářů:

  1. Pěkné Marci, a koukám košíček i s ouškama, bezva nápad:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji,někde jsem to viděla u nějaké šikulky,tak jsem to zkusila.

      Vymazat
  2. Marcelko, dárky jsou krásné a radost mi udělaly velikou - nejen šikovný košík a nádherně růžový váček s voňavým mýdlem, ale i růžové vajíčko, které nám přizdobí blížící se Velikonoce. Se srdce děkuji za krásnou práci, co sis pro mě dala, i za obětování příšerného poštovného, abys udělala radost v daleké zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač Slávko,ráda jsem Ti udělala radost,zvlášt ,když máš jméno i příjmení stejné,jako měla kdysi na učilišti jedna má oblíbená paní učitelka.Hned jak jsi mi psala adresu,jsem si na ni vzpomněla.

      Vymazat
  3. Jéééé, to jsi vymyslela a uháčkovala moc hezky:-). Také koukám, že balíček z Irska je za dva dny u adresáta,to občas nezvládá ani pošta v rámci republiky. Ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poštovné je možná nastejno jako u nás,ale zatím všechny balíčky,co jsem odsud posílala,došly včas a brzo.Jen můj balík,co mi jednou poslala rodina,někdo otevřel a vykradl.Tehdy mne to mrzelo moc.Nechali mi ze sedmi kil potravin českých jen mouku na chléb,asi dvě tatranky a pár pudinků.Ale i to je život!

      Vymazat
  4. Marcelko, krásné! I nám dnes dorazil tvůj balíček plný překrásného tvoření a překvapení. Moc moc děkujeme, snad se mi brzy podaří vložit k sobě na blog. děkuji moc a velké obejmutí. Ajkabublinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Alenko,jsem moc ráda,že se balíček líbil a udělal radost Tobě i holčičkám.Hezký víkend celé rodince přeji!

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!