pondělí 18. března 2013

Odpoledne kytička,večer taštička...

Můj večerní výrobek
Pořád jsem koukala na kytičku,co jsem háčkovala během dne a přemýšlela,kam s ní?A tak vznikla malá taštička,na šminky,na notýsek a kapesníčky,telefon,co bude potřeba schovat.Je první,takže nedostatky vychytám na té příští.Dobrou noc Vám všem,krásné sny o jaru!

8 komentářů:

  1. Koukám že nezahálíš:-))
    Pěkná taštička!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Věruško, jsi rychlík, šikula a filetové háčkování ti jde jako nic. Obdivuji moc každou háčkařku :)). Přeji krásné dny a moc se těším na balíček, jsem zvědavá, zda dodrží pošta ty tři dny, já posílám kamarádce do Chebu balíček a vždy jde naší poštou tak týden a déle a to mají Dnes podáte, zítra dodáme na reklamách!! :((... Přeji ti překrásné dny ze zasněženého Česka :(. Abublinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu Věrušku Ti promíjím Ajko,balíček už letí k Vám!Taky jsem zvědavá,kdy tam bude.

      Vymazat
  3. Ahoj, tak netuším, co se chystáš příště vychytávat. Já na taštičce žádné nedostatky nevidím:-) Povedla se ti. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Např.nemá podšívku,knoflík je přišitý trochu výš,než měl a není moc hezký,ale jiný nebyl k mání.Máte krásně nasněženo,jako ani o Vánocích nebylo.Hezký večer M.

      Vymazat
  4. Zdravím, taštička je úžasná a kytička nemá chybu. Mohla bych poprosit o návod?? Přeji krásné VELIKONOCE a hodně nápadů při "tvoření". Děkuji Zdeňka (zj.zapletal@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu ,návod se pokusím udělat vyfotit a dám na blog co nejdříve.Hezký den Marcela

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!