pátek 22. března 2013

Další jarní výměna dárečků!

Košíček ,zajíček a vajíčka

Koníček a záložka pro Ajky holčičky ,mimo výměnu,jako poděkování
Dnes od úterý dorazil balíček i Ajce bublince,pro kterou jsem tvořila ve výměně,pořádané Simonkou,které tímto moc děkuji,a tak Vám mohu ukázat mé tvoření.Na prvním obrázku jsou dárky pro Alenku-Ajku.Napsala mi na skypu moc hezké poděkování a já jí koníčkem a záložkou poděkovala také ,za pomoc při tvoření mého blogu,kdy se připojila vzdáleně a pomohla mi s blogem.Její malá Anička ,když mi Ajka dávala dohromady koláž fotografií,mamce říkala-vyndej toho koníčka maminko!To se přece nedá,Ajka mi to na skypu napsala a já se do něj jednou v noci pustila a do druhého dne již byl hotový.Návod na něj nejdete u Fizulky Lenky.Holčičkám jsem přidala do balíčku i nějaké irské mašličky a kytičky do vlásků a Alence krajky,které určitě využije na její krásné šití.Ještě se těším na jeden balíček já,z této výměny,který mi možná ještě do Velikonoc dorazí.Ale tvořilka,která pro mne má tvořit,má nemocné děti,tak i klidně počkám,radost mi udělá i po Velikonocích.A těším se,až někdo vymyslí a uspořádá další výměnu!

6 komentářů:

  1. Tedy ty jsi byla pilná....a udělala jsi moc hezké dárky. Máš prosím návod na zajíčka? Dnes jsem koupila potřebný materiál na dokončení mého dárku z háčkovací výměny u Ajky pro Veroniku a teď je řada na manželovi, potřebuji aby mi pomohl, už mi to i slíbil:-) Posílám za moře srdečný pozdrav a přání hezkého víkendu. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu a pozdrav ode mne letí za moře zpět.Hezký víkend u Vás doma!Marcela

      Vymazat
  2. Jé, ty jsi šikovná.... nejen košíček, ale i koníčka umíš:-)
    Je roztomilý!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko už druhý koníček,podle lenky Fizulky.Děkuji Ti moc.

      Vymazat
  3. Ahojky Marci!!!
    Moc a moc tě do té dálky zdravím.
    Dárečky jsou moc krásné,pro radost !
    Já mám tyhle výměny taky moc ráda!!!!
    Přeju ti prima víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani děkuji za pozdravy,vždy mi uděláš radost Tvou pochvalou,protože pořád ještě nemám na Tvé precizně uháčkovanou nádheru.Taky mám výměny ráda,jsem vždy napnutá,zda se bude líbit,co jsem vytvořila.Mějte se hezky a užijte si víkend!

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!