neděle 4. listopadu 2018

Charlie

Dnes je to rok, co jsem dostala Charlíčka. Abych nebyla tolik smutná z odchodu Kesynky a Chlapečka! Je to roštáček, někdy zlobidlo, je uštěkaný až z toho někdy bolí hlava, ale také je to můj mazánek a další chlupatá láska! 











Hrstka fotek , pořízených během toho prvního našeho společného roku. Je jich samozřejmě daleko, daleko víc! Jsem moc ráda, že ho mám! Už si nedovedu představit, že bych pejska neměla. Ten pohled ,kdy se na mne dívá a já mu něco říkám, to nic nenahradí! 

5 komentářů:

  1. Marcelko, krásné výročí!! :)
    Charlička zdravíme :)
    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji:)Charlíček je kopie naší Mgginky,tahle rasa, to jsou těžcí závisláci na páníčkovi.Přeji hodně radosti s vaším mazlíkem.
    I.N.

    OdpovědětVymazat
  3. To to uteklo, už rok!!!
    Tak ať vám je spolu dlouho takhle dobře!
    Marcelko, moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko, ať Ti Charlík dělá jen samou radost. M.

    OdpovědětVymazat
  5. To už je rok, ten čas ale rychle letí. My o našeho velkého přišli také před rokem, ale bohužel jsem si nového zatím nekoupili. Máme ještě 13 letou pudlici - trpaslíka cca 7kg těžkého. Sice je stále akční, ale štěně většího psa by na ní bylo moc. Takže až odejde pudlice, tak možná koupíme nové štěně. Ono to není jen o tom koupit stěně, ale také vychovat ho a na to teď bohužel já nemám sílu a čas. Doma máme prvňáčka, já chodím do práce. Sice by mohl manžel, ale já bych chtěla, aby pes poslouchal i mě. No a to bez cvičení nejde. Takže snad až bude více času, bude i stěně.
    Tereza

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!