středa 28. června 2017

Psí narozeniny

Uvařila jsem Kesynce narozeninové rizoto s kuřecím masem a zeleninou. Pro ni to asi nebyla oslava, protože i ve svých v pondělí dosažených 14. letech, miluje jakékoliv jídlo! A kdyby bylo několikrát za den , bude jíst pořád, dokud snad nepraskne. Ale je stále čilá, každý den si hrajeme s balonkem a ona mi ho nosí zpět a nebo schovává pod deku a pak radostně čeká, vrtí ocáskem o stošest a skáče jak za mlada za balonkem i půl metru vysoko. 
Je to moje láska, vlastně oba dva. S Chlapečkem. Ten to rizoto dostal taky... to by ani jinak nešlo. Tak doufám, že tu se mnou Kesynka ještě nějaký čas pobude. 
Pár fotek Kesynky .......




Hlavně aby byla ještě zdravá , babunka moje 14-ctiletá! Už je mám s Chlapečkem  dva a půl roku a jsem  za to ráda. S nima je každý den jiný a veselejší  ! 


6 komentářů:

  1. Zdravím a gratuluju k narozeninám ,
    14 lidských let je na pejska dost, ale Kesynka vypadá zdravě a spokojeně a určitě Vám bude i s Chlapečkem dělat dlouho radost - malí pejsci se doživají o hodně vyššího věku než veliká psiska,
    Tak ještě hodně hodně zdraví ( i paničce !) a společných a spokojených let! Haf!
    Zdravím
    jitka mészárosová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc a moc děkuje panička i hafíčci, hlavně Kesynka! V ta společná leta doufám... M.

      Vymazat
  2. Dobrý večer, přeji Kesynce hodně zdraví a samozřejmě všem vám třem.Miluji pejsky celý svůj život, je mi 66let a máme s manželem 5fenečku už bohužel bábinku.Krásné dny přeji všem.Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko, Kesynce moc a moc gratuluji a věřím, že vás čeká ještě hodně společných chvil!
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě hodně společné radosti vám přeji! ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko, také přeji ještě hodně a hodně společných dnů s pejsky. Dny ať jsou plné radosti a zdraví. Mávám vám všem za moře. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!