úterý 24. ledna 2017

Meadow Grass

Několikrát páraný, ale nakonec zdárně upletený. Jemný, veliký, vzdušný a přesto hřeje. Je ze stoprocentní italské Alpaky Sierra Andina a Drops Flory.  S krajkou jsem zápasila, ale nakonec ji zvládla. A již mám nahozený další šátek. 





Mám z něj radost. A jak vidíte, u nás se snad blíží jaro. Na záhonku mi začaly vylézat cibulky narcisek. Tak doufám, že ty Vaše mrazy nedojdou sem. Bylo by těch cibulek škoda, kdyby mi všechny zmrzly. Krásný zbytek  týdne přeji ! A děkuji za Vaše komentáře a návštěvu mého blogu.

15 komentářů:

  1. Marcelko, je moc krásný a držím palce i cibulkám, ať vydrží...je na ně ještě ale asi brzo..Měj se moc krásně.Inka

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko, ten šátek je překrásný!
    A o cibulky se neboj, ty přežijou i nějaký mráz!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko, krásný ho máš :-) Taky ho asi ještě jednou upletu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko šátek se ti moc povedl, je nádherný.. Já už chci také teplo😉..Přeji ti krásné dny a posílám mnoho pozdravů i pejsánkům. Z❤

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si ho také chtěla Marcelko uplést. Máš ho moc hezký. Jen jsem teď na rozpacích zda ho zvládnu, když píšeš, že jsi několikrát párala :o((.
    Měj krásné dny a neboj, cibulky vydrží.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alen párala jsem protože na začátku mi nevycházel půlkruh,ale jakoby šikmé , dolu směřující strany. To jsem zjistila, když jsem měla asi dvacetpět proužků a krajku jen začátky řad, po prvním části krajky jsem nemohla přijít na to, jak začít další, aby to vycházelo, tak, jak má. Ale když pojedeš podle chartu, vyjde to a určitě jej budeš mít krásný.

      Vymazat
  6. Mávám za vodu - šátek se ti moc povedl:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jééééééééééé, ten je krásný. Posílám mnoho pozdravů.M.

    OdpovědětVymazat
  8. Marcelko, krásný šátek.
    Moc se mi líbí ta barva.
    Měj se hezky Věrka

    OdpovědětVymazat
  9. Marcelo šátek krásný. O cibulky se neboj. Já minulý nebo předminulý víkend zjistila, že vylezly narcisky - už jsem cca 10cm velké a kosatečky už také lezou. Nevím co dělají, ale lezou mi takto každý rok - bude to asi tím, že jsou blízko baráku a je tam teplo a sníh tam roztál. No a pokaždé přežijí a jsou rok od roku hezčí a hezčí.
    Krásný víkend Tereza

    OdpovědětVymazat
  10. Marcelko, šátek je nádherný! Krásná práce! Pěkný víkend, M.

    OdpovědětVymazat
  11. Marcelko, velký šátek, velká radost. Je opravdu moc hezký, proužky já můžu. Měj se hezky. PS: nezapomněli jsme, jen vše nevychází tak jak bychom chtěli. Jana

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný, já pletu také, ale vůbec si nevím rady s krajkou - k čemu je v návodu ten růžový rámeček v obrázku. Začíná se odshora od čísílka osm nebo odspodu od čísla 1? Z které strany. S tím obrázkovým návodem si prostě vůbec nevím rady...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!