úterý 5. dubna 2016

Modrorůžově...

je nakonec nakonbinován cardigan pro Renču. Konečně je hotový, tělo si pletla pod mým dozorem tady u mne Renata, aby se naučila plést , ujímat atd. Ale na šálový lem ani na rukávy si už netroufla, takže jsem nastoupila já. Jsem ráda, že se mohu pustit do něčeho dalšího. Mám tu návod na čepku od Evulekotule a taky chci  začít šátek v jarním KAL u VS. A ještě musím doplést rukávy k jednomu projektu, co tu leží už od stěhování. Takže pořád mám co plést. Když totiž čtyři dny leje, nemohu nic jiného. Dnes snad už nezačne pršet a já se dostanu na zahrádku, po návratu z města. Tam mám práce, až nad hlavu. Jen je to pořád rybník plný vody... 



Renata si ještě přeje pásek a jeden knoflík, tak dnes večer dodělám a pak už ho může nosit. Chladno je tu pořád, ráno mrzne. Ale dnes konečně vylezlo sluníčko, tak musím na procházku. Pejsci se už nemohou dočkat a stepují tu okolo mne. Tady se sluníčka musí využít, protože už za půl hodiny může pršet jak z konve. To je tu normální, několikrát za den jiné počasí a nyní v dubnu, je to úplně bláznivé.

6 komentářů:

  1. Šikulky dievčatá!
    Veľa slnka prajem:-)

    OdpovědětVymazat
  2. krásná vesta no a ty toho stíháš.... čepice od evokotule je krásná - návod mám taky, ale tak nějak tu zůstala ležet v zapomnění- asi tím jarem :) zato KAL už pletu - mám cca 50 řad...

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné pleteníčko. :-)Dnes byl u nás úplně letní den, ale zítre se má ochladit a začít pršet. Uvidíme. Ať ti jde práce od ruky. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se vám ta spolupráce povedla Marcelko. To počasí ti nezávidím, já bych z věčného deště měl snad za chvilku depku :o))).
    Ála

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko- tak to je krásné pletení a moc se mi líbí Tvé plány! A jak píšeš- u Vás je to pravé aprílové počasí...tady u nás nastoupilo jaro v takové velké síle, až skoro letních pár dnů..
    Ale myslím, že se ochladí na normální teploty...
    měj se moc hezky, pozdravuj pejsánky a přeji hezké chvíle u tvoření Jarka

    OdpovědětVymazat
  6. To je hezké! Dobře vybraná barevnost.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!