pondělí 26. května 2014

Snažím se....

Po návratu jsem si dala závazek, že opět začnu denně chodit za golfové hřiště do lesoparku, abych pomohla mému tělu bojovat s nadváhou. Zvu Vás na procházku...
K jezeru to mám asi pět minut, obloha nic moc, ale říkala jsem si, že když musím, tak musím jít!
Občas vysvitlo mezi mraky sluníčko
Již u cesty ke golfovému hřišti
Na mé tolikrát operované nohy jsem si pořídila boty s gelem, na běhání, prý chrání nohy a prý se v nich skvěle běhá. no tak já zatím zkouším tzv.Indiánský běh, dvacet metrů rychlé chůze a dvacet metrů běh. Je to fuška!
Cesta kolem golfového hřiště je lemovaná stromy , které jsem kdysi viděla i na Krétě.
Cedule mne upozornila, že bych mohla dostat golfovým míčkem do hlavy, protože se právě hraje!
A hrály..ženy!
Cesta k lesoparku a slunce zase svítí!
Jsem v lesoparku, nemám zde kempovat ani zakládat ohně ani odhazovat odpadky!
Jdu dál , na lávce fotím potok.
A také jezero z druhé strany pohledu, začíná něžně poprchávat...
Přidala jsem do kroku, chvílemi utíkám a to už leje. Dámy se schovaly pod deštníky , já pod strom, abych je mohla vyfotit. Vodu cítím až na těle, mám mokré boty, tepláky se mi záhadně prodloužily asi o pět cm, triko je pod větrovkou mokré celé a není to ze sportu, z vlasů mi crčí voda.
Zpátky u školy a jezera, už neběžím, nemá to cenu, jsem úplně mokrá skrz naskrz.
Všechny věci v pračce, já venku ze sprchy, mohu si sednou a pokračovat v pletení šátku "Citron" podle návodu u Vlněných sester. Venku stále leje, ale já mám čaj a pletení a zítra půjdu zase, mám přece závazek!
Tak mi držte palce, mám ze své nynější váhy noční můry. Krom hormonální léčby kdysi, jsem ještě tolik nikdy nevážila co nyní a vůbec se mi to nelíbí. Zkouším i zdravý jídelníček a zatím jen tyhle mé procházky. 
Chci zpátky svých 76 Kg! Když jsem přiletěla do Irska, měla jsem dokonce 72Kg, ale to už mi lidé říkali, že jsem asi nemocná. Budu se snažit a dávat report, slibuji.

7 komentářů:

  1. Tak ti drzim prsty ....neboj, to das

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marcelko, tak ti budu držet palce, určitě svůj závazek dodržíš a na danou váhu se vrátíš:-) jenom si prosím uvědom, že ti je o nějaký ten pátek víc....ale to vlastně všem:-) ahoj a mávám a mávám a mávám....a snad už zkusím stáhnout i skype. Zatím jsem nechtěla, potřebovala jsem notebook v provozu pro volby do EP - po letech se byla zapisovatelkou volební komise:-) Zuzana

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko, tak moc držím palce a těším se na reportáže - nejen ty sportovní.
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Takovou krasnou prochazku (bez deste) bych si take dala kazdy den.At se ti pekne chodi -beha a kila pujdou samy dolu.

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko držím palečky. I když tvých 76 bych brala hned. :-) Před dvěma lety se mi povedlo změnou jídelníčku shodit 20 kg. Podotýkám že jsem začínala na 112 kg. Víc se mi sundat nepovedlo a naopak jsem od letošních vánoc 5 kg nabrala zpět. Sportovat díky zdravotním problémům moc nemohu a nějak mně chybí silná vůle se vrátit ke zdravému jídelníčku. Kdybych alespoň neměla takovou chuť na sladké. :-D
    Tak držím palečky a třeba mě svou pevnou vůlí taky nakazíš. :-D
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Marci máš pěknou procházku.
    No, taky bych chtěla zpátky, co jsem na pracáku leze to nahoru, fakt děs ..... a když říkám manželovi, že musim držet dietu, tak řekne že si mám koupit nový kabát, páč to vyjde levněji .... no koupila jsem si ho .... a teď si budu muset koupit už i nový kalhoty:-)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!