středa 15. listopadu 2017

Obývací pokoj

Poslední měsíce se toho tolik událo v mém životě a smutné chvíle jsem se snažila přebít prací na zvelebení  prostor v domečku. I ten malinký obývák mi s Charlíkem trval trošku déle, protože s šídlem v patách se opravdu špatně maluje i natírá,tapetuje a stěhuje. Pořád jsem musela dávat pozor, aby se mi někde nepřilepil, abych jej nezašlápla, aby neměl hlad a taky se postarat házením míčku o to, aby chvíli spal a já měla na práci klid.
Ale mám radost, cítím se zde dobře a celek se mi líbí. Jen Charlikovi při běhu za balonkem to trošku na nové podlaze klouže, ale je vytrvalý! 






Musím ještě nějak vyřešit kabely za stolkem na televizi, protože Charlie tam pořád leze a musím ho hlídat. To samé budu řešit i u počítače ve výklenku. A včera jsem byla s Charliem v salonu, potřebovala jsem ukázat ,jak mu ostříhat chloupky okolo očí, vysvětlit, jak se pečuje o to jeho jemné chmýří , protože bišonek potřebuje daleko více péče, než potřebovali hladkosrstí Kesynka s Chlapečkem a Tánička s Mášenkou. Nechci nic zanedbat...

Vám všem, co jste mi psaly komentáře k mým nedávným příspěvkům, moc děkuji, jsem ráda, že jste brečely se mnou , nejen ve chvílích smutku, ale i radostí nad mým dárkem. Dojalo mne, kolik z Vás na mne myslelo... díky!

10 komentářů:

  1. Hezky máš zvelebený prostor Marcelko.
    Ať máš již jenom samé radosti.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Obývák vypadá moc hezky. Tak ať tam s hafíčkem trávíte pohodové chvíle.
    Příjemné dny přeji!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Si úžasne šikovná a máš to ako ja, keď mi je ťažko pustím sa do ďalšieho budovania a zveľaďovania...
    Veľmi, ale veľmi sa mi páči tá čierno kovovo sklenená zostava, asi Ikea, však?, je až ikonická, mňa odrádza sklo, moji z neho majú hrúzu.
    Malý je úžasný, viem ako zamestnáva, u nás je to podobné, plus sučka, plus kocúr, plus dcérine psychomaniere!

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko, pěkně ladíš barvičky. Krb vypadá moc hezky. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Tam si to budete pěkně užívat s Charlíčkem :-))

    OdpovědětVymazat
  6. To je ta nej terapie a navíc má tak pozitivní výsledek ��. M.

    OdpovědětVymazat
  7. Marceli, skalku som dosadila, môžeš ju vidieť v otcovdome:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenka, příspěvek o skalce z 23. septembra jsem už ten den komentovala, ty jsi mi odepsala a jiné fota skylky už jsem nenašla později... Možná mi sem dáš odkaz, prosím? M.

      Vymazat
  8. Jste šikula - máte to moc hezké a zvládnout takovou práci při stresu s Kesynkou (ale tam spíš ta práce ubíjela smutek) a pak za vydatné "pomoci" Charlieho - klobouk dolů.
    Občas se nám ozvěte na blog, ať víme, že jste oba ok, předpokládám že teď na psaní moc času mít nebudete ,než se z Charlieho stane vychovaný mladý psí muž, naučí se základní povely, jak se chovat venku, co v kuchyni, jak na zahradničení a jak na ruční práce :-)
    Zdravím oba
    Jitka M.

    OdpovědětVymazat
  9. Marcelko, máš můj obdiv! To všechno s miminkem pod nohama....
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!