neděle 11. června 2017

Kaly....

Dnes mne navštívila Irenka s Vládíkem. Dovezla mi nádherné kaly, mám od ní na mé zahrádce odnož už od loni, ale takhle veliké květy ještě nemá.



Tak jsem rychle musela upéct něco na zub, ke kávě. Irenka si nedala, asi drží štíhlou linii, ale její mužský snědl pár kousků , prý i za ni.


Rychlá bublanina s borůvkama a nektarinkama. Dnes jsem do těsta přidala i vanilkový jogurt, s pravou vanilkou. Půl plechu je pryč.... i já mám ráda ke kávě něco sladkého... Taky je to na mně vidět...bohužel.



Kesynka s Chlapečkem stále za mnou, u mne...sledují mne u každé mé činnosti. Co kdyby něco dobrého při vaření upadlo na zem, tak to musí kontrolovat.






Pár fotek ze zahrádky ,ještě před Medardem focené, od toho dne tu totiž stále prší a je jen 16 st. Záhon začíná být pod vodou a jahody mi asi bez sluníčka vůbec nedozrají. Za to plevel roste jak divý...už aby přestalo pršet a mohla se do záhonků zase pustit.

Tak jsme většinou doma, motám vlnu do klubek, stále pletu šátek z hořčicového Donegalu, snad už ho dnes dopletu... Děkuji všem za milé komentáře a užijte si pěkný nedělní povečer!

4 komentáře:

  1. Dobrý večer, Marcelko, chodím jukat na Váš blog pravidelně.Asi jsem nikdy nic nekomentovala, ale obdivuji Vás jak jste šikovná a hlavně se kochám když něco napíšete a vyfotíte ty Vaše mrňousky.Já jsem již několik let v důchodu a před 25lety jsme se odstěhovali z města na venkov.Jsem milovnice všech zvířátek, ale hlavně pejsků.Už jsme pochovali 4 výmarandy, neskutečně věrné a hodné plemeno. Máme ještě bordodogu,také hodná, ale úplně jiná povaha.Těším se na Váš další příspěvek.Mějte krásné dny a přeji Vám a pejsánkům hodně zdraví a pohody.Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko, bublanina je určitě skvělá. Na zahradě i přes déšť, to roste pěkně. Tady je děsný sucho, trochu deště bych brala. A koukám , že i ibišky se mají k světu. Přeju krásné tvořivé dny. Marie

    OdpovědětVymazat
  3. Kaly vypadaji moc hezky a bublanina jeste lip,ke kave by se mi taky hodila.No vidis u vas dest a u nas zase zima ale urcite nekde je hezky.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky k Tobě nakukuju. Jsi šikovná. A pošli nám trochu deště. Je tady hrozné sucho. My Ti pošlem sluníčko na jahody.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!