úterý 9. srpna 2016

Dublin - Dental Hospital

Moje zubařka Orla mne poslala zkontrolovat moji dásen do speciální nemocnice v Dublinu. Tyto nemocnice- kliniky jsou v Irsku pouze dvě, v Dublinu a ve městě Cork dole na jihu Irska. Budova zvenku obložená lešením, takže jen foto zevnitř. Jsem ráda, že jsem nemocnici našla. Z autobusáku asi 50 minut pěší chůze tam a pak pěkně zpět. Dalo se to vydržet, výsledky prý pošlou, kdyby něco špatně, pošlou dopis, jinak kontrola za půl roku. A protože mimo vzorku dásně si dělali i fotografie mých dásní, zeptala jsem se ,zda si také mohu udělat pár fotek. Těch kojí tam bylo asi třicet. Celkem nemilé to všechno slyšet. Ty vrtačky, dnes i pláč a nářek nejen dítěte. Zde se operují i úrazy, nádorové onemocnění a dělají tu problematické zákroky, které obvodní lékař třeba nezvládne.








Z přízemí od první recepce do prvního poschodí k druhé recepci. Pak již dovnitř. Za hodinu jsem byla venku a šla na autobus.



Tam jen ve stánku " bolestné" , časopis  s návody na pletení a magnetku na lednici. V sedm mne už vítali hafánci. Tak si držím palce, aby to bylo OK!

3 komentáře:

  1. Marcelko, to je dobře, že ses odměnila, hlavně, ať jsou výsledky Ok.
    Dneska jsem dělala tu jablečnou dobrotu s karamelem, trochu po svém, ale je to úžasná pochoutka!
    Děkuji a přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelka si obdivuhodná, prajem dobré výsledky!

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce, ať to dobře dopadne! a už se těším, co krásného zase upleteš. Eva

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!