středa 15. července 2015

Zajda Králíková....

Naše maminky spolu pracovaly kdysi dávno v jedné továrně. My dvě , já a Zdenka jsme se pro tuto továrnu šly vyučit na jedno učiliště za Teplice , do Krupky. Ona  o rok dříve než já. Pak jsme se jen občas potkaly a prohodily pár slov. Nyní jsme se našly na skypu a stále si máme co povědět. Mluvíme i o nemocech, životě a tom, co nám osud přinesl...  Přála si Zajdu , králíčka, hračku, ačkoliv o vous starší než já. Tak proč ne? Má ji mít....Zajdu Králíkovou.... Moje dnešní tvoření....


Doufám, že jí udělám radost. Zdenka je nemocná, má roztroušenou sklerozu a nese to břímě velice statečně. Maluje obrazy, opravuje sama vše na svém domku, zvelebuje, ,kutí a ještě vypomáhá mamince s ležícícm tatínkem, dlouhodobě nemocným. A znají ji všichni myslivci v našem okrese, protože už leta pracuje na Okresním svazu myslivosti.teda doufám, že se tak stále  ten svaz jmenuje!

5 komentářů:

  1. Zajda se ti povedla :-) Kamarádka je bojovnice, však ty taky. Přeji pěkné léto!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marcelko, uháčkovala jsi moc hezkou zaječici a Zdenka z ní bude mít radost:-) - tak ji také zdravím a držím palce, aby všechno zvládala tak jako ty - jste obě statečné. zdravím a mávám za vodu. Z.

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko, zaječice se ti moc povedla a určitě udělá radost :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!