čtvrtek 5. února 2015

BB je Baruščin baret...

Třikrát jsem párala, než shlédla všechny možné návody a nakonec jsem začala jen podle obrázku. Baret pro Báru. Za její laskavost a dárek. Taky dárek- ručně upletený. Snad jí udělám radost.

Vlna Drops LIMA, velice příjemná . Spotřeba cca 9 dkg. Kousíček zbyl. Pleteno na jehlicích č. 4.nahozeno 90 očí .Copany a ukončení pokus-omyl. Páráno ke konci několikrát, než jsem na to přišla. Ještě dodělám čepku pro jejího druhého synka a balíček poletí.


Už druhý týden tu mám zase společnost. Doufám, že jejich páníčci brzo najdou dům na pronájem, přece jen je to starost a venčit tyhle malý pejsky ,když večer je i mínus 5 st., je problém, nechtějí venku být dlouho a hlavně se bojím, aby nenastydli.

Měli jsme tu i sníh, ale nevydržel, Další den pršelo a bylo po sněhu. V noci už několik dní mrzne, bylo i mínus 6st., dokonce byla minulý týden kvůli mrazům zavřená i škola dva dny. Dříve tu v Irsku mrazy a sníh byla vzácnost. Co jsem tady , přijde mi, že každá další zima je tu větší a víc podobná zimě u nás. Už se těším na jaro, stejně jako mnohé z Vás.

9 komentářů:

  1. Jůů.... ten by se líbil holce, je na fialové ulítlá.-.)

    OdpovědětVymazat
  2. Marci ten je krásný! ty jsi ještě nevyrobila pejskům oblečení? :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Marci ten je krásný! ty jsi ještě nevyrobila pejskům oblečení? :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Marcelko, moc hezký baret jsi upletla:-) a vybrala jsi pěknou barvu. Mrzne i tady, ale sníh nemáme, pole jsou holá. Ahoj a mávám za vodu. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko ty snad pleteš 24 hodin denně. To snad ani není možný co toho všeho stihneš. :-) Prostě kdo umí, umí. Měj se krásně a přeji krásný víkend. Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Marcelko, pěkný baret. Určitě udělá radost. M.

    OdpovědětVymazat
  7. Marcelko, je fakt parádní!
    I u nás teď zrovna máme zimu, ale na únor se to tak nějak patří!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Jee tak ten je teda nádherný a moc se na něj těším, jen se cítím blbě jsem chtěla udělat radost a na konec dostanu takové velké dárky.

    OdpovědětVymazat
  9. Marcelka, velmi sa mi paci farba tej baretky :-) U nas dnes tiez trosku posnezilo a fuka silny vietor...ani Cindy nechce ist von :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!