středa 22. ledna 2014

Let's go RED....

Hezký podvečer milé blogařky. Já zpracovávám úspěšně vlny ze syslírny a tak se jdu pochlubit další -Pavlínčinou.
Měla  uháčkovanou stopku s lístečky, ale odpárala jsem ji, nějak se mi to nelíbilo.   
Druhý "projekt" není hotový, ale kousek Vám ukáži:
Až bude hotové, nafotím celé. Omluva za špatné světlo, barva je nějaká jiná na fotce než ve skutečnosti.


Předevčírem mi přišlo vyhodnocení všech mých prací z kurzu "Healt Care Support Level 5 " ,kopie certifikátu a pozvánka na slavnostní předávání certifikátů, které bude 26.února v Monaghanu. A protože všechny mé šaty bydlí doma v Lounech, musela jsem si jedny pořídit i zde. Ukáži Vám vzorek látky šatů, jsou úpletové, materiál mi přijde trochu retro. Ale mají zajímavý střih a mně se líbí. Jen ta velikost...ta by tedy mohla být stejná, jako když jsem do Irska přiletěla. Bohužel sezení vloni ve škole, pozdní večeře a vysedávání u počítače kolikrát přes noc, následné Vánoce se na mé postavě podepsalo. Nevím jak Vy, ale já prostě nemám ráda zkušební kabinky s velkým zrcadlem! V šatech mne snad někdo vyfotí ,při té slavnosti a pak se v nich ukážu. Udělala jsem si včera radost.
Tak to je vzorek úpletu na šatech \a já jdu nejdříve na návštěvu k Vám a pak zase háčkovat. Abych nezapoměla, k pletení se určitě vrátím, včera jsem si v Cavanu kromě šatů pořídila i bambusové a kruhové jehlice. A 4  klubka další vlny, aby náhodou ze syslírny moc neubylo!


14 komentářů:

  1. Gratuluji k uspesnemu dokonceni kurzu..Cepicka se povedla a project take vypada dobre.V Lounech to znam tam mam kamaradku .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to je hezký, že tam máš kamarádku. A díky za gratulaci. Třeba ji znám také tu Tvou kamarádku.Louny jsou malý, jen jestli je mladší o dost než já, tak to asi ne.

      Vymazat
    2. Kamaradka js starsi nez ty ale mozna ze ji znas maji obchod s instalaterskyma potrebama a koupelnama na ulici P.Obrovce.

      Vymazat
    3. Nevím zda znám ji, ale s jejím manželem jsem kdysi pracovala v OSP Louny. Byla jsem tam ve skladu na počítači. Ale to je dááávno, myslím, že on už musí být v důchodu.

      Vymazat
  2. Pěkně se zbavuješ syslírny.... ale asi bych spíš měla napsat rozmnožuješ syslírnu:-))
    Taky se k tomu chystám.... už jsem se dopracovala k tomu, že jsem pytel s klubíčky vytáhla z peřiňáku:-))) No a teď tam stojí v koutě a čeká... a čeká.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě Ajko, to je ten problém, místo abych vše nejdřív zpracovala, dokupuji další. Když tady ten výběr není a v Cavanu ano.Tak když jsem tam už byla...hihihi

      Vymazat
  3. Paráda! To pletení je úžasná věc! Je to fakt relax nebo musíš hodně přemýšlet?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to relax Lu, hlavně když je venku psí počasí. Nejhorší je, že přemýšlet se právě u toho dá, až moc a o všem! Chceš něco uplést nebo uháčovat? No problem... M.

      Vymazat
    2. To neříkej dvakrát! Mám sen - takový hrubý co nejbarevnější nejbláznivější rukavice palčáky - a pořád na ně nemůžu nikde narazit! Víš, že třeba pár řádků je z jedný barvy, další zase z jiný - i třeba jinýho druhu vlny - ale nevím, jestli se toto vůbec dá uplíst, ber mě s rezervou :)

      Vymazat
    3. Něco zkusím vymyslet Lu, snad se mi to podaří.M.

      Vymazat
  4. Moc chválím tvé pletení Marcelko a ty nákupy klubek dobře znám :o)
    Moc se mi líbí látka nových šatiček, těším se na reportáž,bude to určitě krásný večer!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se nás Helenko přihlásí dost na to, aby se večer uskutečnil. Něteří již pracují a nemají tudíž volno.Také Tě zdravím M.

      Vymazat
  5. Čepička je nádherná. Kéž bych zase měla čas na ruční práce.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!