čtvrtek 4. dubna 2013

Výměna potřetí...



Oznámení pod dveřmi ,z pošty,že mám balíček mi udělalo radost.Věděla jsem již z meilu od Janičky,která pro mne tvořila v mé třetí výměně,že poslala překvapení.Janička Konkolská z Petřvaldu nemá svůj blog,ale výměny se zúčastnila a podívejte se,jakou nádheru pro mne ušila!Tímto jí MOC děkuji ,dečka už je na stole a polštářek na posteli.Měla jsem tu z Ikey dvě ještě zabalené výplně polštářů a Janička snad věděla,jak velké jsem koupila,protože její povlak sedl jak ulitý.Třetí jarní výměna háčkovací-šicí byla organizovaná Ajkou a té také děkuji za skvělou akci!


7 komentářů:

  1. Ahoj Marcelko, dostala jsi moc krásné překvapení:-) Janička je šikovná a měla by si nějaký blog založit také. Ahoj Zuzana
    Stejně ty výměny mají své kouzlo, že ano?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzko,no to teda mají.Miluji překvapení v této podobě,na tebe jsem nezapomněla ,koumám tu co ještě vymyslím s english!Dočkej času!Ale musím pospíchat,protože dám asi počítač k lékaři do soboty.Hezký den!

      Vymazat
  2. Marcelko jsi šikulka, hned tři výměny:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ajko,snad jsem svými dárky taky udělala radost!

      Vymazat
  3. Ahoj Marcelko, jsem ráda, že se moje dárečky už u Tebe tak zabydlely. Přiznám se, že už tak rok přemýšlím, že bych taky šla do vlastního blogu, ale zatím jsem se k tomu "nedokopala". Pěkné pohodové dny. Jana Konkolská

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko já o tom také přemýšlela skoro půl roku,ale jsem ráda,že jsem takhle poznala nevyčerpatelnou studnu inspirací u různých šikulek!Dečky jsou na stole a povlak na válendě.Tobě přeji krásný víkend a ještě jednou moc děkuji!

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!