pátek 19. dubna 2013

Dárek a záhada....




Tyhle příze jsem dnes dostala jako dárek, od majitelky Charity shopu,za to že jsem jí uháčkovala šátek.Jen je mi záhadou,co se z nich dá uháčkovat.Nemáte s tím někdo nějakou zkušennost?Třeba jste některá z podobných přízí něco háčkovala a poradíte mi ,co a jak?Nemám vůbec žádnou představu,co by z nich bylo pěkný.
Jinak musím přes víkend dopsat další projekt,ve středu oba,i ten, co jsem psala minulý víkend odevzdám a budu mít uzavřený další,již čtvrtý předmět.Mám z toho radost.Dnes jsem poprvé měla předmět -ICT počítače.Tak to je pro mne velká španělská vesnice.Tady mám počítač sestavený doma,tedy s českou klávesnicí a českým programem a ve škole celý  AJ.Ještě ,že jste mne tam dnes nemohly vidět ,jak jsem zmatkovala.Ale mám na to deset týdnů,tak se snad naučím vše,co je potřeba.
Dnes tu bylo sice větrno-přece jen je Irsko ostrov a fouká ze všech stran-ale krásně svítilo sluníčko a já díky tomu měla hned lepší náladu.Působí na mne jako životabudič a určitě nejen na mne.Tak zítra vyperu zimní bundu a uložím ji,snad se chladna už nevrátí.Přeji Vám všem krásně prožitý víkend a děkuji,pokud mi některá z Vás poradí,co s přízí.

9 komentářů:

  1. Ahoj Marcelko, ty jsi stejně šikulka a předmět IT určitě dáš:-) jako i ty ostatní:-)))
    Koupila bych si hladkou jednobarevnou a střídala bych proužky třeba na šálu nebo nákrčník, i háčkovaný šátek by byl zajímavý. Dřív se podobné příze používaly na zdobení předních dílů svetrů.... Dnes bych ji zpracovala spíš na doplněk nebo třeba polštář a nebo nějakou kabelku? ty něco určitě vymyslíš a než se nadějeme, bude na tvém blogu fotka:-) ahoj a hezký víkend. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Zuzko dneska jsem si připadala nešikulka.Jo jen co odevzdám projekty zase se vrhnu trošičku na háčkování.Chybí mi docela.Tobě také pěkný víkend,myslela jsem dnes na tebe ,jak sis asi užila dovolenou.M.

      Vymazat
  2. ahoj Marcelko, díky za návštěvu na mém blogu. Máš pravdu, jsou to zlatíčka, ale občas jsem ráda že mi je mamka pohlídá a já můžu vypnout, nebo vypadnout.
    Já bych z toho udělala šálu nebo tak něco.... a jak píše Zuzka - kabelka by určitě taky nebyla marná.
    měj se fajn Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško něco vymyslím,určitě pak ukážu.Taky se měj fajn!

      Vymazat
  3. Vybavil se mi patchworkový svetr, co jsem kdysi někde viděla, a tam ta příze byla vpletená a ještě jsem z ní v nějakém časopise zahlédla kobereček....
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já bych z toho svetr mít nemohla,s mou postavou bych byla mědvědice.Já pak ukážu ,co jsem vymyslela.Hezký víkend Ajko!

      Vymazat
  4. Já bych byla asi pro nějaký pléd,šátek,šálu,nebo něco podobného.
    No a jsem zvědavá,pro co se rozhodneš a na co příze využiješ.
    Marci,přeju ti krásný zbytek víkendu!

    OdpovědětVymazat
  5. Díky Blani,už jsem byla dnes juknout u Vás na zahrádce na ty nové vychytávky a bohužel i ostnatý drát.Tady se taky ochladilo pekelně .Jeden den sluníčko a dnes zase zima.Měj se moc hezky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!