úterý 23. dubna 2013

Bez práce nejsou koláče...


Tak tohle je můj díl koláče za odměnu.Po vytištění hotového projektu jsem si začala háčkovat šálku.Chtěla jsem si vyzkoušet nový vzoreček.Je pěkný ale šálka asi počká na podzim,protože je dost hustý.Dnes ji určitě dodělám,chybí už jen kousek,ještě přemýšlím,zda ji sháčkuji koncem k sobě a nebo nechám jako šálku.

A tohle je ta práce, jedna, druhou vytisknu až zítra, která mne stála moře času,přemýšlení a psaní.Odevzdání se posunulo na pondělí,tak jsem se dnes ještě rozhodla přepsat závěr této práce.Krok po kroku v ní popisuji,jak jsem pro mou klientku s Alzheimerovou nemocí, jako její pečovatelka připravila odpoledne s poslechem vážné hudby.Moje klientka byla celý život učitelkou hudby a ta ji pomůže osvěžit dlouhodobou pamět.Realný čas lidem s Alzheimrem nic neříká,krátkodobá pamět je postižena.Snad dostanu z 60procent tolik,abych tento předmět měla uzavřený.Druhý projekt je zbývajících čtyřicet procent a aby byl předmět uzavřený musím získat minimálně 65 procent hodnocení.

Ještě Vás chci upozornit na Giveaway u Kokino Home,o tyto dvě super ceny.Ten zajda je lampička a je krásná.Plakát je možné si vybrat podle svého vkusu.Mně se na odkazu líbil moc jezevčí s motýlkem na krku.
Mějte se krásně ,já jdu přepsat závěr práce a budu pak zase chvíli háčkovat u nějakého filmu.

7 komentářů:

  1. Ahoj Marcelko, vzorek je moc hezký a byla jsi pilná, když už máš takový kus šálky:-) Budu držet palce a určitě to dá na bodový limit:-) Ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zuzanko, už mi háček chyběl a moc a tohle se háčkuje skoro samo.Jen nosit ji budu asi později a nebo ji zase někdo dostane jako dárek.Dobrou noc a hezkou dovolenou!

      Vymazat
  2. Teda tobě to jde od ruky:-)))
    Tu práci nezávidím, ale ty zvládáš, jsi jednička:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko háčkování mi jde lépe jak psaní projektů do školy.To tentokrát bylo hodně náročné a únavné.Moc Ti děkuji za podporu!

      Vymazat
  3. Vzor na šálce je moc hezký! Ani se mi nechce věřit že je háčkovaný!! Klobou dolů. Já bych z ní udělala spojený límec jak je šálka krásně naducaná :-)
    Držím pěstě do školy a zdravím z dálky do dálky !

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji Aný,háčkovaný je opravdu jen dlouhé a krátké sloupky.Ve škole se valí další projekty,brzy by měla začít i praxe.Měj se moc hezky a taky pozdrav letí z dálky do dálky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!