sobota 16. února 2013

Vítejte....

...na mém blogu,který mi pomohla jedna dobrá dušička vytvořit.Tímto jí srdečně děkuji!Moc si té pomoci vážím,protože já a počítač,to je něco,s čím stále zápasím.Od chvíle,kdy jsem se dostala díky háčkování na blogy šikulek,jsem toužila si vytvořit také blog o mém tvoření,radostech a starostech mého života.Tak a mám ho!Zvu Vás tímto k nahlédnutí do mého života,který momentálně žiji v Irsku.

8 komentářů:

  1. Ahoj Marcelko,
    to už se těším, co nám pěkného ukážeš:-)
    Chtěla jsem se u Tebe zapsat mezi čtenáře, ale nemáš tady kolonku Pravidelní čtenáři .... myslíš že se Ti podaří jí sem dát?
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko děkuji Ti moc za první komentář,kolonku se pokusím přidat,dnes mi moc pomohla Ajka-bublinka,díky které se mi podařilo tohle dílo,zatím.Pořád se učím...a to už mi bylo padesát a v Rusku taky byla!Pokusím se!

      Vymazat
  2. Ahoj Marcelko, jsem tu a už jsem si tě dala mezi sledované, takže se opět vrátím.
    Přeji hodně úspěchů v blogovém životě ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti moc Věruško,také na Tebe myslím,drž se holka!Ještě není blog tak,jak by měl vypadat,ale snad se mi to povede naučit.

      Vymazat
  3. Ahoj Marcelko
    moc tě zdravím do té dálky.Byla jsi mě Ajkou vylosována.Posílám ti dáreček.Doufám,že se ti alespoň trochu bude líbit a že mě napíšeš zda ti došel.Jinak se počitače neboj.Nakonec zjistíš,že to není nic tak složitého.Budeš li potřebovat pomoci napiš na email-popíšu ti co a jak.Moc tě zdraví Marťula
    Moje stránky jsou.

    http://vseocosezajimam-martula.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti již jsem Tvůj blog znala,chodila jsem se kochat Tvými výrobky.Máš ho moc pěkně utvořený,já se také snažím.Už se na dáreček moc těším, já ten svůj budu posílat zítra do Slaného.Což je kousek od mého domova,Loun.

      Vymazat
  4. Ahoj Marcelko, tak Ti přeji - vykroč tou správnou nohou, měj hodně nápadů, správných slov do příspěvků a krásných fotek. Pokud přidáš ikonku, ráda se přihlásím k pravidelným čtenárům. Hodně dlouhých blogových dnů. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za upřímný komentář!A jdu na oplátku shlédnout korálky dnů.

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!