neděle 24. února 2013

V neděli se nemá nic dělat...



Tak to by se mi líbilo,ale protože jsem včera odpočívala-u háčkování jarních dekorací,jak můžete vidět na mých obrázcích,dnes jsem byla od rána za pilnou včeličku.Nejdřív jsem dala prát prádlo,protože díky velké vlhkosti zde v Irsku i doma na sušáku prádlo dlouho schne.Pak jsem rychle uvařila oběd,zelnou polévku, abych měla i na zítra po návratu ze školy,pečená kuřecí stehýnka s bramborem a k tomu ledový salát a po dobrém obědě se pustila konečně do domácího úkolu.To mi trvalo skoro tři hodiny,ale zvládla jsem ho.JAK-to uvidím zítra ve škole.Pak už jsem s radostí sedla k počítači,trošku na skypu popsala a popovídala se synkem a kamarádkou a nyní se chystám číst,co je u Vás všech nového.Podle zpráv vím,že jste skoro všude zavaleni sněhem a já Vám to tak trochu závidím.Tady byl sníh letos asi tři dny a byla to kalamita jako blázen!I školy pro děti byly zavřené.Proto lítostivě prohlížím Vaše krásné fotky zasněžené krajiny v příspěvcích.Ale zajíčci a kuřátka mi už nesou trochu jara!Záložka do knížky je na přání pro holčičku Verunku,dcerku Ajky bublinky.Posílat ji budu s dárečkem,protože Ajka mi byla přidělena ve výměně u Simonky.Přeji Vám všem dobré ranní vykročení při pondělku a brzy zase napíši,co je u mne nového.Mějte se fajn!

10 komentářů:

  1. Ahoj do Irska! Zajíci se ti moc povedlo! A ten sníh nám nezavid, bo ač ho tu jsou metry, tak školy se nezabírají a jede se vesele dál, kalamita nekalamita. Papa, L.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Leni,hlavní je,že se vesele!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, moc hezké háčkování, je vidět, že jsi šikulka, už se těším, že se brzo dovím, co jsi vymyslela za dárek do výměny. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Zuzanko,budu na dokončování pracovat zas až o víkendu,mám plno nových úkolů tak háčkování a tvoření musí počkat!

      Vymazat
  4. Marcelko, ti ptáčci i zajíčci jsou překrásní, jemní a záložka je božííí!!! Už se na ní moc těšíme :))). Krásné dny, držím pěsti ve studiu! Ajkabublinka

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, ty si v neděli pěkně hraješ:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Marcelko, z Anglie zdravím do Irska! Ti zajíčci jsou nádherní, budu je muset vyzkoušet. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tu Jani návod i na pleteného zajíčka, vidělas? Ze čtverečku. Taky je moc hezký.
      Zdravím Anglii M.

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!