pondělí 25. února 2013

Jede,jede poštovní panáček...


přivezl mi balíček,ale protože se mi z bleskem nedaří nafotit co krásného skrýval,nafotím zítra a ukážu Vám,čím mi Martˇulka udělala velikou radost.Tímto jí oznamuji,že balíček dorazil a potěšil mne moc!Děkuji a zítra nafotím při denním světle a ukážu dárek z výměnné akce.V sobotu při háčkování králíčků,později v noci,protože jsem nemohla spát,jsem dodělala nákrčník,v šedobílé kombinaci.Využila jsem na něj zbylá klubíčka,která jsem koupila v Charity shopu-sekáči a tmavší šedou jsem dokoupila jen 50gr.Vyšel z toho nákrčník,který když si omotám okolo krku,barvy se krásně střídají.Nakonec je hezčí,než jsem myslela ,že bude vypadat.

Doufám,že jste všechny měly příjemný začátek týdne.Já mám zítra volný den,ale úkolů tolik,že ho strávím opět u počítače a budu gůglovat,co pořebuji napsat do eseje-jedna na téma komunikační technologie ve zdravotnictví,další esej příznaky a léčba inkontinence,akné nebo anorexie a další esej do jiného předmětu příznaky a léčba například demence,Parkinsona a nebo Alzheimra.No tak to bych musela psát o sobě,občas mne také pěkně zlobí!Pořád něco hledám,jehlu,háček,brýle,atd.Máte to taky tak,jako já?




Dobrou noc Vám všem,klidné spaní ,plné snů o jaru!Ta mezera tu není proto,že chci.I to jsem já!Ach jo!







Nákrčník pro mne,už asi na příští podzim a zimu

4 komentáře:

  1. Pěkný, příští zimu ho užiješ:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě jen k němu budu muset koupit bundu na zimu odpovídající barvě!

      Vymazat
  2. Také hledám.....a někdy i najdu:-) ten nákrční jsi stihla hodně rychle a povedl se ti ....chodíš vůbec spát? ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc toho nenaspím,dnes zas sedím u úkolu celé odpoledne,je to těžký.

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!