čtvrtek 24. května 2018

Dárek..

....ode mne do Výměny, pletené letní bavlněné šatičky doletěl na Moravu, tak mohu ukázat, jak malé Madlence sluší. Maja mi poslala fotky a s jejím dovolením je vkládám. Balíček od Maji již také včera dorazil, tak co pro mne vytvořila, musím nafotit a ukáži Vám příště. Mám radost, že i když jsem pletla velikost na 18 měsíců a Madlenka je starší, že je tak drobounká, že jí šatičky možná budou ještě příští léto. Ten den, co se fotila, je měla na sobě celý den , je vidět, že se v nich cítí dobře . A to mne moc těší.






Maja ,maminka Madlenky ji moc hezky nafotila, s šatičkama sladila i oblečky panence a čepičku, je moc šikovná i na různé tvoření a rekonstrukce, spoustu jejích nápadů najdete u ní na blogu, který stojí za nakouknutí: http://maickosti.blogspot.ie/2018/05/. Zrovna včera vložila na svůj blog příspěvek o tom, jak její muž napsal sbírku básní a Maja ji ilustrovala. Její ilustrace se mi líbí, sbírku básní si její muž vydal k významnému jubileu a ilustrace od Maji, jeho ženy, jsou pěkným dárkem z lásky!





8 komentářů:

  1. Pěkná holčina i pěkné šatečky. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Madlence to slusi, ta fotka, kde objima i podobneoblecenou panenku, je dojemna:-). Muselo to dat dost prace! Saticka. Tesim se i na druhou cast vymeny!

    OdpovědětVymazat
  3. Šatičky se mi líbíly už když jsi sem dávala jejich fotku púoprvé. Ovšem na Madlence vypadají ještě mnohem líp :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko, dekuju za krasny clanek! Ted uz i u me na blogu. A priste ten slibeny navod k pouziti darku ;-) Hezky vecer preju! M.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné šatečky, moc holčičce sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Marcelko, ty fotky jsou kouzelné. Jako dvě panenky:-).
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
  7. Marcelko, Vy jste určitě dobrý a hodný člověk, ale ty výtvory co tu prezentujete jako pěkné- nejsou pěkné. Nezlobte se. Nechci se Vás dotknout, ale o vkusu se tady nedá hovořit. Sledujete sama spoustu fajn blogů kde se prezentuje lecos a leckdo, ale většinou to má hlavu a patu. Vím, že určité skupině lidí se Vaše práce budou líbit vždy, ale doba pokročila kapánek jinam a já bych toto nikdy neprezentovala.Píšete, že jste ráda i za kritiku takže za mě kritika.
    Nezlobte se za upřímnost, ale těchto podivných výtvorů jsem viděla za socialistického Česka mraky a nejsou to pěkné věci.
    Promiňte mi.
    Magda Č.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!