sobota 25. června 2016

....a byla svatba ! 16.6.2016 v 16,16 hod.

 Bylo to hezké, dojímavé, hektické, vzrušující a netradiční! Kluci si to užili patřičně ,úplně nejvíc, s mnoha kamarády, co se sjeli z celé republiky. A taky s rodiči a sourozenci. Chyběl jen Lubošův táta, kterého bohužel nepustili z nemocnice. A já byla naměko, vzpomínala na Luboška ,když jsem jej v jeho osmi letech viděla poprvé -den před obřadem mu bylo 34 let. To tááák letí.... 



















Ani tyhle mraky nesoucí slejvák jak hrom jim jejich štastný den nepokazily ! Někteří slavili až do úplného rána dalšího dne. Jejich den se jim povedl podle jejich představ a já doufám , že slib ,který si dali, dodrží a budou spolu štastni ! 

16 komentářů:

  1. Marcelko, moc gratuluju a taky držím palce. Moc Ti to tam slušelo!! Krásná maminka!Kde měli svatbu? To prostředí je moc krásné!Jestli jsi ještě v Česku, tak si to tady krásně užívej! Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem od středy zpět. Obřad byl v nedostavěném gotickém chrámu v Panenském Týnci. Magické místo, nedaleko od Loun.Děkuji Ti Inko, bylo to fajn!

      Vymazat
  2. Marci, moc a moc gratuluji! Nádhera, hezčí "kulisy" si snad neumím představit. A moc ti to slušelo, i když to myslím nebyl ani jeden z plánovaných modelů!
    Příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helen máš pravdu, nakonec měla premieru halenka, kterou jsem si pořídila před dvěma lety do Francie, kde jsem ji ani nevyndala z kufru. Děkuji Ti za gratulaci!

      Vymazat
  3. jéééé - moc ti to slušelo a obřad byl nádherný v krásném prostředí se skvělými účastníky - tak ať mají oba Lubošové spokojený vztah :-) ahoj Zuzana - a protože jsem zvědavá - měnil si jeden z nich příjmení?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne Zuzanko, to se prý v jejich případě nedělá. Není to manželství, jen registrované partnerství. Dopoledne byli v krajském úřadě podepsat oficiální smlouvu . Obřad si dělali celý sami, i oddávající je jejich kamarádka.A děkuji Ti a mávám do dálky!

      Vymazat
  4. Jemináčku dva kluci a maj bulíčka. No nádherní sympaťáci všichni tři. Tak přejem i s tím naším bulíčkem krásný život.
    Hana B.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jim přeji moc a moc štěstí :-))) Krásný obřad, na nádherném místě :-)) A všem vám to moc slušelo :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Zdeni, bylo to báječné ! To místo je pěkné, bývají tam často svatby.

      Vymazat
  6. Ako si sa mala? A čo havinkovia?
    Vizeráte všetci pekne a ty ako Sofia Loren:-)))
    Všetko dobré, myslím na vás:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Alenko ,písnu mail. Měla jsem se... moc dobře. Ale bylo toho času nějak pomálu, po dvou letech. Hafánci moc nejedli, jak jsem tu nebyla, nyní se ode mne nehnou na krok. Hlavně Chlapeček. A porovnání se Sofií...to mne dostalo-ooooooooh ta baba je ve svých 80 pořád nádherná! I já myslím na Vás a písnu mail.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že si ešte krajšia ako ona:-)

      Vymazat
  8. Marcelko, tak jsem si to v klidu konečně prohlédla...Posílám dodatečnou gratulaci a přání hodně moc štěstí a vše, co si od života přejí...měli jste to na krásném místě!! A už to tu všichni psali, ale Marcelko, moc Ti to slušelo!! ♥
    Posílám Ti letní pozdravení a mávám Ti, měj se moc hezky. papa Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jaruško, i za přání klukům. Bylo to hezké, sama jsem si to nedovedla představit, ale zvládli přípravu na jedničku! A i Tobě přeji krásné letní dny a pohlazení zvířátkům posílám!

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!