neděle 14. února 2016

K moři...

Volali mi Irenka s Vládou, že jedou k moři, abych vzala pejsky a jela s nima. Tak ano..sbalila jsem jim oblečky, protože v Ardee u moře přes slunce opravdu větrno a chladno. Taky psí přepravku, aby mi je jejich labrador Ary nesežral už v autě, navlíkla jsem teple i sebe a oni pro nás přijeli.





Byl příliv, moře samá vlna, hučelo a zima byla řádná. Moji hafánci,ač oblečení, vběhli na trávu okolo, na šutry ani nešlápli a pelášili zpátky k autu. Třepou se normálně, ale tam se klepali oba jak mixér. Irenka s Vládou šli vyvenčit Arynka, který se dokonce koupal v moři a já , Chlapeček a Kesyna jsme čekali v autě. Tam se jim líbilo víc. Irenka mne pozvala k nim na večeři, ale bohužel... Kesyna mne při zpáteční cestě poblinkala. Zůstali oba u mne na klíně, do přepravky jsem je nedostala a dopadlo to takhle. Takže žádná večeře a posezení u nich, ale domů. Prát bundu. Kesyna i Chlapeček se ode mne zas nehnou, oba leží u mne a na výlet k moři už je nevezmu. Jedině na písečnou pláž a až bude opravdu tepleji. Tak jdu plést a mějte krásný týden.

4 komentáře:

  1. Marcelko, škoda žes nevzala vyvenčit k moři mě:o)))), já bycvh byla vděčná a i na kamenech bych pobíhala:o))..Ale chápu zároveň i tvé pejsky. Přeci jen doma je doma a jsou maličký a zimouřiví..Škoda té večeře, ale třeba se někdy příště poštěstí..Měj se moc krásně a těším se, co krásného upleteš..Inka

    OdpovědětVymazat
  2. Tihle pejsci se klepou hodně normálně, že si neumím představit jak to s chudáčky vibrovalo u moře. Ani se ti nedivím Marcelo, že tam příště s nimi pojedeš až bude hezky teplo.
    Tak hezké pletení.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  3. Aj my to máme tak, my by sme pobehovali,využili čo sa dá... a náš pes a kocúr nám to trocha zúžili...
    Pes má svoje odľahlé cestičky, medzi ľuďmi a v civilizácii sa bojí (našli ju vyhodenú medzi vlakmi a robotníkmi v depe )a s kocúrom vyžadujú denne aj v noci ,,komunikačný level,, žiadne: nakŕmiť vyvenčiť, ale komunikovať, komunikovať... a vždy keď sme bez detí si nás úplne obsadia a ,,cvičia,, s nami :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak exoticky to zni: zavolali, at s nimi jedeme k mori.... Hezke. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!