středa 27. ledna 2016

PUF a ponožky podruhé...

PUF za pomoci Renči dodělán, naplněn ,vyfocen a už si na něm asi sedí....


Sobě bych ráda upletla větší, ale nějak se těch ok víc než třicet šesti nitěma nevejde. Tak to budu muset nějak vykoumat.

Ponožka jedna má patu. Vlastně v tuto chvíli už obě ponožky, jen je nafotím, až budou hotové celé. Byl to docela ořech, ta obtáčená oka -zkrácené řady. Ale párala jsem jen jednou, úspěch. U druhé paty už opravdu jen asi pět ok páráno . Jen mi nevyjde vlna a pružný patent bude asi jednobarevný. Béžový. Ale to mi vůbec nevadí, mám radost, že jsem se to naučila! Budu se muset hned pustit do dalších, abych postup pletení dostala do rukou!

7 komentářů:

  1. Ahoj Marci, jsi dobrá... ;-)Puf vypadá suprově, na melírku nebude nic vidět. Měj se fajn. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Marci, parádní-puf i ponožky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Marcelko, zdravím a mávám za vodu. Co si udělat delší jehlice potřebné šířky - prodávají tyčky ke květinám a jsou docela pěkně hladké - tak bych upravila hroty a na druhou část připevnila zarážku - není to můj nápad - nedávno mi kolegyně vyprávěla, že ti takhle udělala před lety jehlice na pletení svetru. Tak ať to nějak vymyslíš. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
  4. Puf vypadá dobře. Nedal by se plést na kruhových jehlicích s hodně dlouhým lankem?

    OdpovědětVymazat
  5. Urobim vsetko, ale pletenie mi neprirastlo k srdcu. Preto obdivujem kazdeho, kto vie hackovat, pliest. Ten puf sa ti naozaj podaril.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!