pátek 22. ledna 2016

Pro mou duši...a taky ruce....


Dorazil za mnou balík . Objednáno odsud a posláno k jedné dobré dušince, která mi knihy poslala sem. A knihu "Zachránila mne slza" jsem do rána přečetla.

A aby nezahálely ani mé ruce, objednaná byla i kniha ponožky na jedné kruhové jehlici. Ve středu při cestě na krevní testy navštívena galanterie a koupeny obr jehlice na PUF a značkovače. To, co pletu , ukáži později. Pletu dárek, který si objednala Anýzovka a ta ho bude posílat do USA. Aný nechce, aby její kamarádka dárek  viděla dříve, než za ní doletí.

7 komentářů:

  1. Pod vplyvom blogov som si aj ja objednala knihy, no som zvedavá, kedy budem čítať.
    Páči sa mi ten názov ,,Zachránila ma slza,,:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenka a čteš v čj? Knihu Ti pošlu, jestli si ji chceš přečíst. Je to silná kniha.

      Vymazat
  2. Marcelko, pěkné čtení sis objednala :-))Ponožky se musím přiznat vůbec neumím....A jehlice na puf se mi nezdají, tak silné, já je pletla na 20 :-)) Krásný zbytek víkendu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni tohle jsou jen 12. Dvacítky jsem tu viděla jen jednou a ty byly o dost silnější. Myslíš, že na těchto to nepůjde?

      Vymazat
    2. Jasne, čj je môj druhý jazyk :-), ale to by ťa draho vyšlo, ja si ju pozriem u nás, mám tri nové knihy, asi po dvoch rokoch idem čítať :-)
      Dám vedieť, jedna je Anna Bolavá...
      Ale ja som už silnejšiu prózu ako sú Želary a Jozova Hanule, nezažila !

      Vymazat
  3. Zachránila mě slza- to jsem taky přečetla jedním dechem. Naštěstí je v Olomouci slušně zásobená knihovna, skoro všechny knihy-na který čtu chválu tam mají. Teď jen čekám, až se uvolní Dívka ve vlaku....

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Marcelko, z knížek jsem četla Hvězdy nám nepřály. Později jsem si půjčila autorovu další knížku a ta se mi tolik nelíbila. Ostatní neznám, tak až zdolám tu hromadu půjčených knih z nočního stolku, určitě si nějakou půjčím. Ponožky na kruhové jehlici jsem začala, ale moc mi to nevyhovovalo - tak ať to máš jinak. Ahoj a mávám za vodu. Zuzana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!