pátek 30. října 2015

Podzimní výměna

U Marty na jejím blogu byla vyhlášena Podzimní výměna http://vseocosezajimam-martula.blogspot.ie/, které jsem se i já ráda zúčastnila. Dostala jsem krásný dárek od Lenky ze Svitav, která mi poslala krásný obrázek, vzadu jsou všité dva trojúhelníčky v rozích, kam se dá vsunout tenká tyčka a obrázek se dá pověsit, eko nákupku a sáčky s čaji a dopis, ze kterého mám radost, protože není psaný na počítači ,ale rukou a to je dnes vzácnost. Děkuji Lence za dárek a její moc hezké výrobky najdete na dáma.cz pod nickem lenkatrun. 

Mám radost, když u Marty v galerii vidím, jaké dárky si navzájem měnímě a tvoříme! Martě moc děkuji za uspořádání podzimní výměny a doufám, že některá z nás bude pořádat i Vánoční výměnu.

4 komentáře:

  1. Marci,to jsme vytvořily pěkný trojlístek- já jsem tvořila právě pro Lenku a dnes se raduji z dárku od Tebe:-) Jsou úžasné tyhle výměny a všechny holky co si v nich dělají radost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc zvědavá, co jsi pro ni vytvořila, doufám, že dáš foto na svůj blog!

      Vymazat
  2. Ahoj Marcelko, přiletěly ti moc krásné dárky - také mám výměny ráda:-) a vždycky se těším na další. Mávám za vodu, doufám, že už ti je lépe a že jsi zvítězila nad nemocí. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zuzanko je mi o dost lépe, zítra ukáži, co jsem tvořila já pro Pavlu. I já Ti mávám a děkuji Ti, ty moje věrná čtenářko! M.

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!