úterý 17. února 2015

Multnomah

Podle návodu-díky-Vlněných sester, šátek Multnomah. Trošku divočina s posouváním značkovačů, ale dala jsem ho, i když ne stoprocentně. Do sady k baretu. Příze Fabel silver od oblíbeného Drops.



A už se dívám, co dál...a taky pářu šátek, který byl na mne velký a těžký. Co z akrylu nakonec bude? Asi povlaky na polštáře.
A hafánky si včera odvezli. Je mi po nich smutno a myslím na to, jak jsou asi zavření v té jejich plastové boudě. Chudáčci, u mne měli lásku, péči a svobodu!

9 komentářů:

  1. Ahoj Marcelko, nevím když někdo pejsky zavírá, proč je vlastně má, bylo by mě z toho taky smutno. Šátek si zvládla skvěle, já ty značkovače a další přendavání nějak nemusím a obdivuji každého kdo si s tím tu práci dá, je mi jasné, že bez značkovačů v náročném projektu by se jeden ztratil. Měj se hezky :o) Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelka, krasnu satku si urobila...a psikov mi je luto, ked vidim nasu Cindy vedla mna na gauci odfukovat...u Teba im bolo urcite lepsie...maj sa krasne :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ani nevím, co jsou značkovače, ale nevadí mi to :) Pejsků mi je taky líto, od nás se taky nikomu nechce. Moc tě zdravím!

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelo krasna prace ,satek je hezky .Je pro tebe a nebo jako darek? Ja mam podobny satek rozpleteny .

    OdpovědětVymazat
  5. Marci paráda, nádherný vzoreček:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Šátek je krásný a chyby, pokud vůbec nějaké jsou, nejsou vidět. Pletla jsem stejným vzorem calaiský šál z ponožkovky od Vlněných sester a Lady od VLNAPu. Každý je úplně jiný, ukazuji na nich "žákyním" jak složení a síla příze dokáží se vzorem čarovat. Nositelné, i ven, jsou oba. Od vánoc mám rozpletený barevný i vzorový mix těžkého vlněného šátku. Žádná nadýchaná krajka. Hutný babičkovský vlňák. Do zimy ho určitě nějak dopotvořím :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Marcelko, krásně se ti povedl :-)) Taky se na něj chystám, teď jsem dodělala babiččin čtverec, teda trojúhelník :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Je moc krásný Marcelko!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Šátek je pěkný, jen bych se přimluvila za fotky bez rámečků, výrobky by byly mnohem líp vidět.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!