středa 27. listopadu 2013

Návrat !

Tak takhle jsem vyndavala v pátek kufry na letišti v Praze, při návratu do Irska. Byla jsem docela smutná, že devět dní tak rychle uteklo, ale stihla jsem, co jsem potřebovala, absolvovala pár setkání a dokonce i oslav a jsem zpátky v Irsku! Nyní rychle dodělávám překvapení do Výměny, abych ho stihla včas odeslat. Ještě Vám ukáži krásnou deku a polštářky, které pro mne ušila Andrejka na zakázku, vlastně jsem si tak dala sama sobě dárek k vánocům a narozeninám dohromady. Jen jsem nakonec musela vše nechat doma-což mne moc mrzí- protože mé kufry byly plné jídla a surovin k vánočnímu pečení, knih, časopisů a novin, formiček na cukroví a dokonce jsem tady kamarádce vezla i formu na velikonočního beránka a zabíjačku!
Kožišinkový polštářek s hvězdičkou a sáčky na cokoliv...
Nádherná deka
Polštářek s baletkami

Další dva polštářky 


                                                                                                                     
Moc Ti Andrejko děkuji  za precizně odvedenou práci, krásné dárečky navíc a všechnu tu lásku a něhu ,co do tvoření vkládáš!A taky talent, ten máš neskutečný! Ráda jsem Tě i slyšela po telefonu a mrzí mne, že shoda náhod nám nedovolila se setkat. Odkaz na Andrejčin blog přidávám, i když vím, že jej většina znáte-
http://ifollowyourdreams.blogspot.ie/.
Moc jste mi všechny chyběly, doma jsem počítač neměla a tak jsem zpětně četla Vaše příspěvky a obdivovala , jaké nádherné věci jste za tak krátkou dobu většina z Vás vytvořila!
Přeji Vám všem krásný poslední předadventní týden !









9 komentářů:

  1. Marcelko, tak vítej zpátky. Koukám, že jezdíš "naložená" nejen do Čech ale je z tebe takový "pašerák masa" i do Irska :-)
    měj se fajn a mimochodem všechny ty polštářky jsou super
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marci,v Cechach to vzdycky utece moc rychle,az se nechce cloveku odjizdet.Nadelila sis nadherny darek a Andrejku moc obdivuji,zvlaste po mych nezdarech.Preji krasny prvni advent a krasnou atmosferu u peceni.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Marcelko, moc dobře jsi vybrala a všechno od Andrejky se mi líbí. A ten s baletkami je skvělý. A to tě s tou zabíjačkou pustili do letadla? Já myslela, že se jídlo nedá "převážet". Ale ber to s rezervou, ještě nikdy jsem neletěla a nejspíš ani nepoletím. Hezké dny v Irsku a budu se těšit, co vyrobíš do Vánoční výměny. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že se může Zuzko, jídlo se může převážet.Naštěstí!!!protože jsou některé suroviny, které v irsku prostě neseženu.A česká tlačenka a jitrnice, to tu tedy neznají!Měj se hezky, pa Marcela

      Vymazat
    2. Tak se přiznávám, že jitrnice a tlačenka mi nic neříkají. Umím je udělat - tedy s manželem, dokonce špejluju jitrnice, ale nejím je. Také umím rukou naplnit prejt do střívka:-) , ale jde mi to pomalu. Na tlačenku všechno nakrájím, umelu.....Jeden čas jsem jedla kroupy....Manžela totiž naučil řezník celou zabíjačku:-) a já mu pomáhala. ahoj Z.

      Vymazat
  4. Moc pěkná deka i vše ostatní:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko, krásné věcičky .... Andrejka je moc šikovná holka, viď.
    Měj se krásně ... Věra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!