čtvrtek 28. listopadu 2013

Filetové háčkování-první pokus!

Byla to docela fuška, leta jsem neháčkovala filetové háčkování, kdysi mne to v dětství naučila babička. Musela jsem si pomoci ,jak jinak než na internetu. Jen se mi povedla jedna nemilá věc-při praní hotové bordurky se nějak připletlo do bílého prádla to, co tam být nemělo.Neobarvilo se nic, jen ta má předtím sněhově bílá bordurka se srdíčky.A koupit doma odbarvovač jsem zapoměla. Tady mají jen takové papírky do pračky , jako ochranu před obarvením. Tak nevím, zda budou fungovat na již obarvený kousek. Nemáte radu, čím bych mohla vrátit bělost zpátky? Příze je kupovaná tady na trhu, bez popisky, byla sněhově bílá, lesklá.
Moc mne to mrzí, měl to být dárek do malého okénka v jedné české kuchyni. Ale háčkování musím ještě trochu zlepšit, sice jsem ráda, že jsem bordurku doončila, ale druhý pokus bude, doufám lepší.

5 komentářů:

  1. Hezké háčkování - jsi šikulka:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Paaaani Marcelko, obdivujem tvoje háčkovanie ale toto je fakt krásne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marienka, háčkovala jsem ji pro kamarádku, a ona mi napsala ,že ji nechce jestli ji chceš, pošlu Ti ji. Budu ráda, že někomu udělá radost, jestli ji máš kam dát.Dej mi vědět na mail macekie@email.cz

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!