pondělí 28. října 2013

Zazvonil zvonec....

a školy je KONEC! Minulý týden ve čtvrtek jsem, doufám zdárně, ukončila mé studium na Care assistenta.Odevzdala jsem během posledních čtrnácti dnů  všechny projekty z posledních předmětů, což byl hlavní důvod mé nepřítomnosti zde, za což se Vám všem omlouvám. Když jsem minulý víkend seděla nonstop u počítače a psala a tiskla, opravovala a znovu tiskla mé práce, naskytl se mi při pohledu z okna krásný obrázek.Tak jsem vzala fotoaparát a musela ho vyfotit.Tady je:
Bylo po dešti a na obloze se objevila duha. Mne to na chvíli zastavilo v práci  a donutilo si oddychnout. Poslední týdny byly hodně náročné. Nyní budu čekat pravděpodobně až do února ,než učitelé a komise pro certifikát Fetac 5 Level naše práce zhodnotí a oznámkuje a pak budeme mít slavnostní předání certifikátů. Byla jsem si také v Centru , kde jsem byla na praxi pro další potvrzení, že jsem se zúčastnila pořádání aktivit pro residenty a při té příležitosti mi jedna dobrá dušička pomohla se spojit s agenturou, která asistenty zamněstnává a již mám doma dopis, ve kterém mi sdělují, co všechno musím mít, před tím, než začnu pracovat. Proto nyní absolvuji očkování-vakcínu proti žloutence typu B, jsou to tři injekce během půl roku a musím odpracovat další hodiny zadarmo , abych měla požadovanou praxi, zažádat o výpis z rejstříku trestů a mnoho dalších dokumentů, reference od zdravotních sester z Centra , doložit všechna očkování, která jsem měla od dětství atd. Pro očkovací průkaz si budu muset zaletět domů. V Centru mne velice potešilo, že babičky a dědouškové-někteří- si mne pamatovali a bylo vidět, že mne rádi vidí. Ostatní se mne ptali,kdy už přijdu a přáli jen to nejlepší v závěru studia. Já doufám, že vše jsem napsala nejlépe, jak jsem dokázala a tím pádem certifiát dostanu. Nyní trochu odpočívám, trochu tvořím, musela jsem dát do pořádku byteček a musím se přiznat, že mi škola a kontakt s lidmi moc chybí! Děkuji Vám všem, co jste mne vždy podporovaly a fandily! Hlavně Zuzce a Ajce!

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuji Ajko,od Tebe mne to moc těší, taková pochvala!

      Vymazat
  2. to je fantastická správa....oddýchni si a tvor, teším sa na dielka...

    OdpovědětVymazat
  3. Marci, tak to je super zpráva. Doufám, že to všechno klapne ... a podaří se ti získat i práci, která tě bude těšit.
    měj se krásně Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Máš můj velký obdiv, zvládnout celé studium v angličtině:-) Jsem ráda, že jsem tě v té spoustě blogů našla:-) ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!