pondělí 29. dubna 2013

Papučky jako díky...



Dnes jsem konečně odevzdala i druhou práci k předmětu Péče o staré lidi, kterou mi pomohla vytisknout má spolužačka Rosemary a já jí za to včera uháčkovala papučky, na které mi poslala návod Zuzka z blogu Korálky dnů meilem,za což jí moc děkuji! Myslím, že se povedly, Rosemary z nich měla radost.
U Denisky  právě probíhá Giveaway o tuto krásnou zelenou sadičku,tak se běžte také přihlásit!Dnes jen v krátkosti, utíkám nakoupit a pak zase psát úkoly, protože jsem jich vyfasovala dalších pět témat.Přeji všem krásný začátek týdne,hodně sluníčka a žádné starosti!

5 komentářů:

  1. Ahoj Marcelo, posílám ti pozdrav za moře:-) Jsi šikulka a bačkůrky se ti moc povedly, vůbec se nedivím, že se líbí. I práci budeš mít dobře ohodnocenu:-)) stále držím palce:-) ahoj Zuzana a užívej si zbyteček dubna. Mají v Irsku také něco jako u nás posledního dubna "pálení čarodějnic"? Ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zuzanko, myslím , že v Irsku tenhle zvyk neznají. Ptala jsem se, ženské ve škole se tvářily udiveně, když jsem jim o našich zvycích vyprávěla.Oni mají čarodejnice, pavouky, černé kočky spojené jen s Halloweenem.Krásný večer i Tobě!

      Vymazat
    2. Díky za informace a přeji hezký první máj. Zuzana

      Vymazat
  2. Máš je pěkné Marcelko, se mi líbí hlavně ta kytička:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ajko, určitě uháčkuji další i pro sebe.Měj se krásně!

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!