neděle 28. února 2021

Pletení po dlouhé době




Protože Charlík povyrostl a už mi nekrade klubka vlny, zkusila jsem zase začít s pletením. Nejprve to byly ponožky, těch není nikdy dost. Pak jsem viděla nádherné svetry od Jenny Steingass a bylo rozhodnuto. Objednala jsem si irskou vlnu Merino superwash , koupila návod na Sonrae a začala plést. Jen mi to jde pomalu, protože mám zánět kloubu palce na pravé ruce a musím nosit ortézu. Ale i tak mne pletení zase chytlo a těším se, až bude svetr hotový.  

11 komentářů:

  1. Sveter má krásny vzor, držím palce :-)
    A Charlík bol pekný nezbedník :-)))))
    Pekné dni,
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Obdivuji tě, že můžeš s ortézou plést :-). Svetr bude nádherný!
    Opatruj se.

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko, krásné pletení a pozor, pletení ponožek je silně návykové. Na ruku pozor, pomalu. Ještě že máš Charlicka, viď? Jsou to radosti.
    Krásné dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to bude pěkný svetr, moc se mi líbí barva i vzor ! A ponožky se hodí vždycky, taky je moc ráda pletu, vlastně celoročně. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Už teď se ten svetr parádně rýsuje!
    Přeji jen hezké dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Teploučkých ponožek není nikdy dost. A svetr bude parádní !
    Klidné dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  7. Marcelko, máš můj obdiv, že pleteš i s ortézou. Vzor na svetr je super. M.

    OdpovědětVymazat
  8. Marcel, svetr má krásný vzor, už teď vypadá skvěle. A ponožky jsou také povedené, určitě se budou hezky nosit.
    Přeji fajn dny. D.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak takováhle ortéza mne měla čekat, jenže kvůli práci jí nemůžu nosit, takže mne zatím klidní prášky proti bolesti a až nebude v nemocnicích takový blázinec tak operace. Mám totiž v kloubu palce na pravé ruce artrózu a tohle je jediná šance jak se toho zbavit.

    OdpovědětVymazat
  10. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!