úterý 28. května 2013

Happy day...

byl pro mne minulý týden, když jsem napsala poslední příspěvek zde a šla na každodenní procházku okolo golfáče.Omlouvám se za datum na fotografiích,opravdu nevím,jak s tím zacházet, protože jsem nastavila storno datumu a je tam pokaždé jiný datum,jiný rok atd.Fotky jsou z minulého týdne a ty s kloboučkem a hmotou na modelování z včerejšího večera.





Byl to den, kdy celý den pršelo, ale k večeru se udělalo hezky a tak jsem vyrazila ven a nafotila pár snímků.Pak došly baterky.No, co nadělám, i to se stává!

Tyto dvě krásné dečky jsem koupila na bazaru u kostela, za pět eur jednu.Jsou podle mne hooodně staré, háčkované a v kombinaci s plátěnými čtverečky,měla jsem z nich radost, tohle tady už málokdo umí!

Dnes jsem v papírnictví -knihkupectví koupila samotvrdnoucí hmotu teracota odstín a těším se ,až z ní něco vytvořím.Klobouček jsem háčkovala k narozeninám roční Sofince, která se sice narodila v mém rodném městě, ale s její maminkou jsem byla zde ve Virginii u doktora, když byla zjistit,zda je těhotná.než se Sofie narodila,rodinka se vrátila domů a 24.5.už jí byl rok.Tak jsem jí uháčkovala klobouček .Snad udělá radost!
Krásné dny Vám všem!

13 komentářů:

  1. Taky bych se šla projít kolem golfáče. A ty dečky jsou úžasné, hotový poklad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji,na procházku bych Tě klidně vzala s sebou,to je jasné!

      Vymazat
  2. Marcelko, krásné fotky.
    Klobouček se určitě bude líbit.
    měj se krásně Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško,jen se bojím,aby nebyl malý.Na batole už jsem dlouho nic neháčkovala.Hezký den i Tobě!

      Vymazat
  3. Ahoj Marcelko, máte tam krásnou a udržovanou krajinu. Líbí se mi kamenné domy:-) Klobouček se ti moc povedl a určitě udělá radost. Budu se těšit, co vyrobíš z uvedené hmoty - také jsem si ji koupila a od té doby je uklizená ve skříni, nějak není čas a hlavně ten správný náboj na tvoření. Přeji hezké dny a stále držím palce:-) ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím je také hmota schovaná,zase píši projekty ,takže není čas.Krásný podvečer Zuzko!

      Vymazat
  4. Jo - a ta dečka z bazaru - tu ti závidím:-) je moc hezká. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zuzko a nechceš jednu?Jsou dvě,podělím se s tebou.Písni adresu do meilu.pa Marcela

      Vymazat
  5. Marcelko datum ve foťáku by měl jít vypnout, mrkni do menu.
    Klobouček je nádherný! Samotvrdnoucí hmotu mám taky, chtěla jsem dělat zápichy na záhonky, ale prý nesmí do vody:-))) No,to mi nějak nedošlo:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tam Ajko storno datumu,což dělám,ale pak se tam objeví ten rok 2008.Ještě se jednou kouknu.Děkuji já jsem prostě na něco antitalent!

      Vymazat
    2. Marci třeba u mě ve foťáku, když najedu do menu, mám RAZÍTKO DATA. To když vypnu, nemám na fotkách datum. Možná máš v menu něco podobnýho:-)

      Vymazat
  6. Krásné odpoledne :) Tedy závidím to krásné počasí, je úplně dělané na procházky :) Nádherné fotky, opravdu se Vám povedli :) Těším se na další příspěvek :) Nicola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ale já jsem Nikolko opravdu amatér.Navíc s rozbitým fotoaparátem.Kdyby někdo viděl,jak ho mám přelepený izolepou,aby v něm držely baterie,nevěřil by,že fotí!Krásné odpoledne i Tobě!

      Vymazat

Děkuji za Váš čas věnovaný mému psaní a za milá slůvka, ale i ta kritická,protože mne posouvají dál!