tag:blogger.com,1999:blog-4570231478516290376.post1329466504121547855..comments2024-03-12T20:27:19.475+00:00Comments on Všednodennosti...: Pečené rizotoVšednodennostihttp://www.blogger.com/profile/07632569707250122684noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4570231478516290376.post-25614115058506960162017-10-14T10:48:38.399+01:002017-10-14T10:48:38.399+01:00Milá Marcelko, jste skvělá! Moc děkuju za recept, ...Milá Marcelko, jste skvělá! Moc děkuju za recept, určitě vyzkoušíme. Zdravím, přeju hezké dny a posílám pohlazení Kesynce! ZuzkaZUZUhttps://www.blogger.com/profile/04516772227559674393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570231478516290376.post-36224705530518832312017-10-13T07:27:51.901+01:002017-10-13T07:27:51.901+01:00Marci to vypadá a určitě je úžasné. Moc ráda vyzko...Marci to vypadá a určitě je úžasné. Moc ráda vyzkouším.<br />Pečenou rýží dělám pravidelně,ale rizeto jsem nezkoušela.<br />Posílám pohlazení Kesynce a tobě moc pozdravů.Z❤Zdeňka Bartošová ��https://www.blogger.com/profile/13015354016057909522noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570231478516290376.post-9992678092042310282017-10-12T19:28:37.251+01:002017-10-12T19:28:37.251+01:00Marcelko zítra vyzkouším,vypadá to dobře.Jak se má...Marcelko zítra vyzkouším,vypadá to dobře.Jak se má Kesynka?Přeji krásné dny.MartinaMartina z Českého rájehttps://www.blogger.com/profile/01439360276019897064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570231478516290376.post-20969429261488961502017-10-12T18:01:16.569+01:002017-10-12T18:01:16.569+01:00Výbornej tip! Děkuju.Výbornej tip! Děkuju.Lucie Konečnáhttps://www.blogger.com/profile/14424162245270375578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570231478516290376.post-17551252801083723232017-10-12T17:53:19.266+01:002017-10-12T17:53:19.266+01:00Marci, vypadá to skvěle. Já zavařuji syrové maso. ...Marci, vypadá to skvěle. Já zavařuji syrové maso. Koupím bůček, plecko, aby to nebylo suché. Nakrájím kostky tak 4x4 cm, natlačim do sklenic, nahoru dám tak třičtvrtě kávové lžičky soli a kus kůže z bůčku. Zavíčkuji a vařím dvě a půl hodiny tak na devadesát , nesmí voda vařit, a maso je výborné. Mohu jej pak použít na guláš, opéct trochu v troubě a dát se zelím nebo jen tak uždibovat lžičkou ze sklenici a přikusovat čerstvý chléb.... pěkný den. DanaDanaOlgahttps://www.blogger.com/profile/09131159448900653735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4570231478516290376.post-29919463190812307992017-10-12T17:39:05.346+01:002017-10-12T17:39:05.346+01:00Marcelko, vypadá to dobře. Určitě i dobře chutnalo...Marcelko, vypadá to dobře. Určitě i dobře chutnalo.<br />Recept určitě vyzkouším. Posílám pozdrav za moře. MarieMarie Králováhttps://www.blogger.com/profile/06573700407526351474noreply@blogger.com